Cursussen en Workshops

Oct, 18th

Ontdek je Krachtdier! 23 november

Geschreven door Sharonna met 7 commentaren

Volle Maan Ontspanning. Een Sjamanistisch drum journey is een reis met de intentie je krachtdier of krachtdieren (totemdier) te ontmoeten. Een bijzondere ontmoeting die je helpt je intuitieve vermogens te vergroten. Ontdek en vertrouw je eigen krachten.

Een krachtdier is een zielsgids. Het verschijnen van een dier brengt een boodschap, een bepaalde kracht en verwijst naar eigenschappen die begrepen en gezien willen worden. Heb je je taak volbracht of is de...

Lees meer…
Aug, 2nd

Yin Yoga & Klankschalen Ontspanning maandag 1 oktober

Geschreven door Sharonna met 13 commentaren

Magic Monday Meditation. Een avond waarbij we tot rust komen met Yin Yogaoefeningen, diep ontspannen met Klankschalen en verbinden met het zingen van Mantra's. 

Yin Yoga is een rustige en meditatieve vorm van yoga die je helpt je lichaam te openen, herstellen en doorstromen door de meridianen te stimuleren. We gebruiken kussentjes en dekentjes om het lichaam te ondersteunen in de houding op de mat. Ik loop langs om je aan...

Lees meer…
Jul, 3rd

Osho Meditatie & Klankschalen Ontspanning 2 november

Geschreven door Sharonna met 4 commentaren

 Vrijdag 2 november organiseer ik een Osho Meditatie & Klankschalen Ontspanning in Hoofddorp. Een bijzondere en rustgevende avond om helemaal relaxt het weekend in te gaan. Wil je een keer een Osho Meditatie ervaren, dan is dit de mogelijkheid!

Lees meer…

Ontwikkeld door Slimbytes.nl