Sharonna's Blog

Cursussen en Workshops

Jul, 5th

Buitenles Yoga 9 augustus

Geschreven door Sharonna met 0 commentaren

Deze zomer geef ik in de ochtend een aantal lessen buiten. Lekker ontspannen in de buitenlucht met meditatieve yogaoefeningen, ademoefeningen en een ontspanning met klankschalen.

Vind je het leuk om met ons mee te doen? Geen ervaring nodig. Neem wel je eigen matje/dekentje/kussentje mee en een flesje water. (Mocht je geen matje hebben, kan ik er een voor je meenemen). 

Lokatie Toolenburger plas, de bult bij de Lieveling.

Donderdag 9 augustus...

Lees meer…
Jul, 3rd

Osho Meditatie & Klankschalen Ontspanning 24 september

Geschreven door Sharonna met 3 commentaren

Magic Monday Meditation! Maandag 24 september organiseer ik een Osho Meditatie & Klankschalen Ontspanning in Hoofddorp. Een bijzondere en rustgevende avond om helemaal relaxt de nieuwe week in te gaan. Wil je een keer een Osho Meditatie ervaren, dan is dit de mogelijkheid!

Lees meer…
Jul, 2nd

Yin Yoga & Klankschalen Ontspanning 24 oktober

Geschreven door Sharonna met 5 commentaren

Volle maan ontspanning. Een avond waarbij we tot rust komen met Yin Yogaoefeningen, diep ontspannen met Klankschalen en verbinden met het zingen van Mantra's. 

Yin Yoga is een rustige en meditatieve vorm van yoga die je helpt je lichaam te openen, herstellen en doorstromen door de meridianen te stimuleren. We gebruiken kussentjes en dekentjes om het lichaam te ondersteunen in de houding op de mat. Ik loop langs om je aan...

Lees meer…

Ontwikkeld door Slimbytes.nl