Cursussen en Workshops

Dec, 28th

Yoga & Klankschalen Ontspanning vrijdag 8 februari

Geschreven door Sharonna met 0 commentaren

Vrijdag 8 februari organiseer ik een Yoga & Klankschalen Ontspanningsavond in Hoofddorp. Een bijzondere avond met yoga, klank en mantra om even helemaal bij jezelf te komen.


Lees meer…
Dec, 15th

Reiki I & II Cursus

Geschreven door Sharonna met 20 commentaren

"Reiki is het doorgeven van liefdevolle aarde energie aan jezelf en/of anderen d.m.v. handoplegging. Een prachtige manier om je trilling te verhogen en jezelf of anderen te helpen aarden. Reiki leert je meer te voelen en bewust te worden van de subtiele energieen in en om je heen, beter bij jezelf te blijven en je energie te behouden en te beschermen." Meer informatie over Reiki.

Lees meer…
Oct, 18th

Ontdek je Krachtdier!

Geschreven door Sharonna met 7 commentaren

Volle Maan Ontspanning. Een Sjamanistisch drum journey is een reis met de intentie je krachtdier of krachtdieren (totemdier) te ontmoeten. Een bijzondere ontmoeting die je helpt je intuitieve vermogens te vergroten. Ontdek en vertrouw je eigen krachten.

Een krachtdier is een zielsgids. Het verschijnen van een dier brengt een boodschap, een bepaalde kracht en verwijst naar eigenschappen die begrepen en gezien willen worden. Heb je je taak volbracht of is de...

Lees meer…

Ontwikkeld door Slimbytes.nl