Cursussen en Workshops

Feb, 15th

Reiki I & II Cursus

Geschreven door Sharonna met 18 commentaren

"Reiki is het doorgeven van liefdevolle aarde energie aan jezelf en/of anderen d.m.v. handoplegging. Een prachtige manier om je trilling te verhogen en jezelf of anderen te helpen aarden. Reiki leert je meer te voelen en bewust te worden van de subtiele energieen in en om je heen, beter bij jezelf te blijven en je energie te behouden en te beschermen." Meer informatie over Reiki.

Lees meer…
Feb, 15th

Osho Meditatie & Klankschalen Ontspanning 23 april

Geschreven door Sharonna met 3 commentaren

Magic Monday Meditation! Maandag 23 april organiseer ik een Osho Meditatie & Klankschalen Ontspanning in Hoofddorp. Een bijzondere en rustgevende avond om helemaal relaxt de nieuwe week in te gaan. Wil je een keer een Osho Meditatie ervaren, dan is dit de mogelijkheid!

Lees meer…
Feb, 14th

Yin Yoga & Klankschalen Ontspanning 30 mrt

Geschreven door Sharonna met 5 commentaren

Feel Fine Friday! Een avond waarbij we tot rust komen met Yin Yogaoefeningen, diep ontspannen met Klankschalen en verbinden met het zingen van Mantra's. 

Yin Yoga is een rustige en meditatieve vorm van yoga die je helpt je lichaam te openen, herstellen en doorstromen door de meridianen te stimuleren. We gebruiken kussentjes en dekentjes om het lichaam te ondersteunen in de houding op de mat. Ik loop langs om je...

Lees meer…

Ontwikkeld door Slimbytes.nl