Cursussen en Workshops

Aug, 2nd

Yin Yoga & Klankschalen Ontspanning

Geschreven door Sharonna met 13 commentaren

Magic Monday Meditation. Een avond waarbij we tot rust komen met Yin Yogaoefeningen, diep ontspannen met Klankschalen en verbinden met het zingen van Mantra's. 

Yin Yoga is een rustige en meditatieve vorm van yoga die je helpt je lichaam te openen, herstellen en doorstromen door de meridianen te stimuleren. We gebruiken kussentjes en dekentjes om het lichaam te ondersteunen in de houding op de mat. Ik loop langs om je aan...

Lees meer…
Jul, 3rd

Osho Meditatie & Klankschalen Ontspanning

Geschreven door Sharonna met 4 commentaren

 Vrijdag organiseer ik een Osho Meditatie & Klankschalen Ontspanning in Hoofddorp. Een bijzondere en rustgevende avond om helemaal relaxt het weekend in te gaan. Wil je een keer een Osho Meditatie ervaren, dan is dit de mogelijkheid!

Osho (India...

Lees meer…
Feb, 17th

Klankschalen Ontspanning

Geschreven door Sharonna met 20 commentaren

Vrijdag is er een klankschalen ontspanning met Thom Olschanski.

Thom heeft een imposante verzameling  mooie interessante muziekinstrumenten zoals klankschalen, gong, didgeridoo, sjamanendrum, oceandrum, rainsticks en nog veel meer. Echte oerklanken!

Het belooft een ontspannen avond te worden met yoga, klank en mantra. De intentie ligt bij het ontspannen en beleven maar het is vooral een gelegenheid om jezelf te verwennen.

Vooraf doen we eenvoudige, ontspannende yoga oefeningen en daarna gaan we...

Lees meer…

Ontwikkeld door Slimbytes.nl