Cursussen en Workshops


Dec, 1st

Workshop Thaise Traditionele Massage 14 februari

Geschreven door Sharonna met 5 commentaren

Tijdens de workshop Thaise Traditionele Massage, ookwel Thaise Yoga Massage genoemd leer je de verschillende technieken, houdingen en grepen met je armen en benen om de ander te helpen ontspannen, openen en doorstromen. 

De Thaise Massage komt oorspronkelijk uit India en is meer dan 2.500 jaar geleden overgebracht naar Thailand door Shivagakomarpaj, de lijfarts van Boeddha. Deze geneeskunde is gebaseerd op de assana's (houdingen) van yoga, acupressuur en Chinese geneeskunde. De Thaise massage is een drukpuntmassage in combinatie met rek-, strek-, en draaibewegingen om het lichaam diep te stretchen. De massage werkt op de energiebanen, het lichaam wordt daardoor beter doorstroomd en krijgt meer energie, blokkades worden opgeheven, stress en spanning worden vermindert. Deze massagevorm brengt zowel client als masseur lichamelijk, mentaal en emotioneel in evenwicht.

De workshop kost €55 pp inclusief lesmateriaal en lunch.

De les wordt gegeven op zondag 14 feb. van 10 tot 14u.

Lokatie Fanny Blankers-Koenlaan 108, Hoofddorp Floriande.

Wil jij ook deze bijzondere vorm van massage leren geef je dan nu op.

 

 

 

Volgende Reiki Cursus

Volgende Massage Verwendag

5 commentaren

 1. André Says:
  September 25, 2012 at 06:11pm

  Naar voor de eerste keer een traditioneele thaise massage hebben ontvangen voelde ik me 2 dagen lang zoals een jonge herboren god :-) Helemaal een aanrader dus.
 2. Roland Says:
  November 28, 2012 at 05:34pm

  Ik volg bij Sharonna de cursus Thaise Yoga Massage en vindt dat een leuke ervaring. Sharonna doet dat op een spontane en rustige wijze met ruimte voor iedereen om zich de technieken eigen te maken. Het uitvoeren/geven van een Thaise Yoga Massage is erg leuk en ontspannen. Ik kan het zeker aanbevelen als je iets met massage wil doen.
 3. DorienYoga Says:
  January 6, 2015 at 09:23am

  Een tijdje geleden heb ik zelf een Thaise massage gekregen en het was echt fantastisch! Ik wil sindsdien heel graag een opleiding volgen om dit zelf ook te kunnen geven. Jammer genoeg passen de data van deze cursus niet voor mij... Veel plezier gewenst in elk geval!
 4. Karin smit Says:
  April 22, 2015 at 07:53am

  De Thaise massage workshop vond ik een prettige les. Sharonna gaf duidelijke en heldere les. Ze hield ons goed in de gaten en verbeterde ons ook als het nodig was. Ik heb weer een stukje mooie massage geleerd en ga snel bij Sharonna zelf op de mat liggen!

Post a comment


U mocht de volgende HTML tags gebruiken: <a><br><strong><b><em><i><blockquote><pre><code><ul><ol><li><del>


CAPTCHA Image
Reload Image

Ontwikkeld door Slimbytes.nl