Cursussen en Workshops


Dec, 1st

Workshop Thaise Traditionele Massage 14 februari

Geschreven door Sharonna met 5 commentaren

Tijdens de workshop Thaise Traditionele Massage, ookwel Thaise Yoga Massage genoemd leer je de verschillende technieken, houdingen en grepen met je armen en benen om de ander te helpen ontspannen, openen en doorstromen. 

De Thaise Massage komt oorspronkelijk uit India en is meer dan 2.500 jaar geleden overgebracht naar Thailand door Shivagakomarpaj, de lijfarts van Boeddha. Deze geneeskunde is gebaseerd op de assana's (houdingen) van yoga, acupressuur en Chinese geneeskunde. De Thaise massage is een drukpuntmassage in combinatie met rek-, strek-, en draaibewegingen om het lichaam diep te stretchen. De massage werkt op de energiebanen, het lichaam wordt daardoor beter doorstroomd en krijgt meer energie, blokkades worden opgeheven, stress en spanning worden vermindert. Deze massagevorm brengt zowel client als masseur lichamelijk, mentaal en emotioneel in evenwicht.

De workshop kost €55 pp inclusief lesmateriaal en lunch.

De les wordt gegeven op zondag 14 feb. van 10 tot 14u.

Lokatie Fanny Blankers-Koenlaan 108, Hoofddorp Floriande.

Wil jij ook deze bijzondere vorm van massage leren geef je dan nu op.

 

 

 

Volgende Reiki Cursus

Volgende Massage Verwendag

5 commentaren

  1. Herman de Koning Says:
    April 22, 2015 at 12:14pm

    Afgelopen zondag hebben we de workshop gedaan. Veel gelachen maar ook veel geleerd. Ik heb echt een nieuwe skillset geleerd. Sharonna had netjes een handout met materiaal en legde alles geduldig uit. Een aanrader!

Post a comment


U mocht de volgende HTML tags gebruiken: <a><br><strong><b><em><i><blockquote><pre><code><ul><ol><li><del>


CAPTCHA Image
Reload Image

Ontwikkeld door Slimbytes.nl