Cursussen en Workshops


Aug, 5th

Karunesh Hartchakra Meditatie & Klankschalen Ontspanning 19 april

Geschreven door Sharonna met 0 commentaren

Vrijdag 19 april is er de Karunesh Hartchakra Meditatie & Klankschalen Ontspanning.

Deze Osho meditatie is bijzonder geschikt om het hartchakra te reinigen. Deze meditatie is voortgekomen uit de eeuwenoude soefitraditie en stelt ons in staat ons leven meer vanuit het hart te beleven. Vanuit het hartchakra staat men in contact met de andere chakra's, zodat het belangrijk is het hart open te houden om alle energie vrij door het lichaam te kunnen laten stromen. 

Het ritme van gevoelige muziek helpt ons lichaam om op een ontspannen manier een ademhalingsoefening uit te voeren. De 'dansende' bewegingen gaan in alle richtingen van noord, zuid, oost en west en verbinden onze individuele energie vloeiend tot een gesloten cirkel. Het is de eenwording van de vier elementen aarde, water, vuur en lucht die een harmonieus gevoel van saamhorigheid creëren voor lichaam en ziel. De meditatie bestaat uit 6 fases met staande, zittende en liggende onderdelen.

Wil je deze bijzondere en ontspannen avond ervaren en meedoen? Samen met je vriend(in), geliefde of alleen, je bent van harte welkom.

Vrijdag 19 april van 1930 tot 21u. 

Deltaweg 109 in Hoofddorp.

Kosten €15u

 

 

 

Karunesh Hartchakra Meditatie & Klankschalen Ontspanning

Deze meditatie is bijzonder geschikt om je hartchakra te reinigen, oude energie los te laten, nieuwe intenties te zette en weer helemaal bij jezelf te komen. Een avond voor lichaam en geest te laten ontspannen en herstellen. Kom je ook meedoen & ontspannen? Samen met je geliefde, een vrien(in) of alleen, je bent van harte welkom!

Kijk hier voor meer info en geef je op.

Post a comment


U mocht de volgende HTML tags gebruiken: <a><br><strong><b><em><i><blockquote><pre><code><ul><ol><li><del>


CAPTCHA Image
Reload Image

Ontwikkeld door Slimbytes.nl