Cursussen en Workshops


Feb, 17th

Klankschalen Ontspanning

Geschreven door Sharonna met 20 commentaren

Vrijdag is er een klankschalen ontspanning met Thom Olschanski.

Thom heeft een imposante verzameling  mooie interessante muziekinstrumenten zoals klankschalen, gong, didgeridoo, sjamanendrum, oceandrum, rainsticks en nog veel meer. Echte oerklanken!

Het belooft een ontspannen avond te worden met yoga, klank en mantra. De intentie ligt bij het ontspannen en beleven maar het is vooral een gelegenheid om jezelf te verwennen.

Vooraf doen we eenvoudige, ontspannende yoga oefeningen en daarna gaan we liggen om te voelen en te ervaren hoe de klanken en trillingen van de verschillende instrumenten een rustgevende en herstellende werking op lichaam en geest hebben. Tijdens de ontspanning loop ik langs om de voeten aan te raken om je verder te helpen in de ontspanning en aan het einde kun je meezingen met de mantra.

Na afloop is er thee en koeksmiley

 

Wanneer: vrijdag van 1930u tot 21u.
Waar: in de speelzaal van "de Optimist", Deltaweg 109, Hoofddorp Floriande
Kosten; €15 p.p.
 
Als je deze mooie en ontspannende avond wilt meemaken dan kun je me mailen om je aan te melden. 
 
 

Lees ervaringen over andere klankschalen ochtenden.

 

 

Klankschalen Ontspanning 

Samen met Thom Olschanski organiseer ik deze ontspannen avond om zo helemaal relaxt het weekend in te gaan. Samen met je geliefde, een vriend(in) of alleen, je bent van harte welkom. Een avond met lichte yoga oefeningen en een diepe ontspanning met Klankschalen en andere bijzondere instrumenten die je helpen helemaal thuis te komen in je lijf. Laat je doorstromen en herstellen door de helende frequenties van klanken en trillingen.

Kijk hier voor meer info en geef je op!

20 commentaren

 1. André Pijnaker Says:
  February 9, 2014 at 02:44pm

  Sharonna en Thom bedank voor de fantastisch ochtend met de klankschalen. Het was weer een ochtend genieten. Tot de volgende keer.
 2. Joan van Rees Says:
  February 9, 2014 at 04:49pm

  Een heerlijke ochtend genietend van de combinatie klankschalen met yoga. Een moment echt voor jezelf om helemaal tot rust te komen. Bedankt Sharonna en Thom en ik kom de volgende keer graag weer!
 3. Monique en Jeroen Says:
  February 9, 2014 at 10:30pm

  Sharonna en Thom, hartelijk dank voor een hele mooie klankreis naar onze ziel onze werkelijke zelf. We kijken nu al uit naar 6 april!
 4. Yvette van Doesselaar Says:
  February 9, 2014 at 11:00pm

  Het was heerlijk ontspannen! Echt genoten, dank jullie wel!!!

Post a comment


U mocht de volgende HTML tags gebruiken: <a><br><strong><b><em><i><blockquote><pre><code><ul><ol><li><del>


CAPTCHA Image
Reload Image

Ontwikkeld door Slimbytes.nl