Cursussen en Workshops


Feb, 17th

Klankschalen Ontspanning

Geschreven door Sharonna met 20 commentaren

Vrijdag is er een klankschalen ontspanning met Thom Olschanski.

Thom heeft een imposante verzameling  mooie interessante muziekinstrumenten zoals klankschalen, gong, didgeridoo, sjamanendrum, oceandrum, rainsticks en nog veel meer. Echte oerklanken!

Het belooft een ontspannen avond te worden met yoga, klank en mantra. De intentie ligt bij het ontspannen en beleven maar het is vooral een gelegenheid om jezelf te verwennen.

Vooraf doen we eenvoudige, ontspannende yoga oefeningen en daarna gaan we liggen om te voelen en te ervaren hoe de klanken en trillingen van de verschillende instrumenten een rustgevende en herstellende werking op lichaam en geest hebben. Tijdens de ontspanning loop ik langs om de voeten aan te raken om je verder te helpen in de ontspanning en aan het einde kun je meezingen met de mantra.

Na afloop is er thee en koeksmiley

 

Wanneer: vrijdag van 1930u tot 21u.
Waar: in de speelzaal van "de Optimist", Deltaweg 109, Hoofddorp Floriande
Kosten; €15 p.p.
 
Als je deze mooie en ontspannende avond wilt meemaken dan kun je me mailen om je aan te melden. 
 
 

Lees ervaringen over andere klankschalen ochtenden.

 

 

Klankschalen Ontspanning 

Samen met Thom Olschanski organiseer ik deze ontspannen avond om zo helemaal relaxt het weekend in te gaan. Samen met je geliefde, een vriend(in) of alleen, je bent van harte welkom. Een avond met lichte yoga oefeningen en een diepe ontspanning met Klankschalen en andere bijzondere instrumenten die je helpen helemaal thuis te komen in je lijf. Laat je doorstromen en herstellen door de helende frequenties van klanken en trillingen.

Kijk hier voor meer info en geef je op!

20 commentaren

 1. André Pijnaker Says:
  April 6, 2014 at 02:03pm

  Sharonna van Waveren en Thom Olschansky weer bedankt voor fantastische ochtend met de Yoga en Klankschalen. Een heerlijk genieten en heerlijk rust moment.
 2. Angelique Says:
  May 19, 2014 at 06:47am

  Ik ben gisterochtend met mijn 13 jarige dochter Amy naar jullie klankschalen ochtend geweest. Wat een fijn begin van de zondag! Amy heeft het als heerlijk ontspannen ervaren. Tenslotte kan je wel wat ontspanning gebruiken als je druk geweest bent met de cito. Zelf ervaar de ik het weer als een opluchting, doordat ik zelf een healingpraktijk heb, is het zo fijn om even bij jullie door die heerlijke klanken in balans gezet te worden. Dank jullie wel weer. Kan niet wachten tot de volgende sessie! (Niet vergeten mij op het lijstje te zetten ;-))

  X
 3. André Pijnaker Says:
  May 19, 2014 at 11:49am

  Afgelopen zondag werd voor de derde keer een Yoga en Klankschalen ochtend georganiseerd door Sharonna van Waveren en Thom Olschansky. Na eerst wat yoga oefeningen hebben gedaan een heerlijk rustgevend klakschalensessie. Het was weer heerlijk genieten en een heerlijk rust moment van de dag.
 4. Danielle Says:
  May 19, 2014 at 09:59pm

  Voor mij de eerste keer. Ik was heerlijk ontspannen en voelde me vrij en goed in mijn vel na de sessie. Zou fijn zijn dit vaker mee te maken. En misschien ook wel in Amstelveen... idee???

Post a comment


U mocht de volgende HTML tags gebruiken: <a><br><strong><b><em><i><blockquote><pre><code><ul><ol><li><del>


CAPTCHA Image
Reload Image

Ontwikkeld door Slimbytes.nl