Cursussen en Workshops


Feb, 17th

Klankschalen Ontspanning

Geschreven door Sharonna met 20 commentaren

Vrijdag is er een klankschalen ontspanning met Thom Olschanski.

Thom heeft een imposante verzameling  mooie interessante muziekinstrumenten zoals klankschalen, gong, didgeridoo, sjamanendrum, oceandrum, rainsticks en nog veel meer. Echte oerklanken!

Het belooft een ontspannen avond te worden met yoga, klank en mantra. De intentie ligt bij het ontspannen en beleven maar het is vooral een gelegenheid om jezelf te verwennen.

Vooraf doen we eenvoudige, ontspannende yoga oefeningen en daarna gaan we liggen om te voelen en te ervaren hoe de klanken en trillingen van de verschillende instrumenten een rustgevende en herstellende werking op lichaam en geest hebben. Tijdens de ontspanning loop ik langs om de voeten aan te raken om je verder te helpen in de ontspanning en aan het einde kun je meezingen met de mantra.

Na afloop is er thee en koeksmiley

 

Wanneer: vrijdag van 1930u tot 21u.
Waar: in de speelzaal van "de Optimist", Deltaweg 109, Hoofddorp Floriande
Kosten; €15 p.p.
 
Als je deze mooie en ontspannende avond wilt meemaken dan kun je me mailen om je aan te melden. 
 
 

Lees ervaringen over andere klankschalen ochtenden.

 

 

Klankschalen Ontspanning 

Samen met Thom Olschanski organiseer ik deze ontspannen avond om zo helemaal relaxt het weekend in te gaan. Samen met je geliefde, een vriend(in) of alleen, je bent van harte welkom. Een avond met lichte yoga oefeningen en een diepe ontspanning met Klankschalen en andere bijzondere instrumenten die je helpen helemaal thuis te komen in je lijf. Laat je doorstromen en herstellen door de helende frequenties van klanken en trillingen.

Kijk hier voor meer info en geef je op!

20 commentaren

 1. Naomi Says:
  May 22, 2014 at 09:07pm

  Klankschalenochtend. Voor mij de tweede keer dat ik bij de klankschalenochtend van Sharonna aanwezig was. Bij binnenkomst voel je gelijk de ontspannen sfeer, waardoor je je direkt op je gemak voelt. Sharonna begint met heerlijk ontspannende yoga oefeningen. Daarna is het de beurt aan Tom Olschansky, die de hele groep zover krijgt om geluid te maken, puur vanuit je lichaam. Heerlijk. Daarna is het ontspannen liggen. Luisterend naar de klanken. Prachtige klanken volgen elkaar op, het geluid is als een trilling die door iedereen weer anders wordt ervaren. De muziek zet in, en Sharonna begint met een mantra te zingen. Iedereen mag, als je dat wilt meezingen. Heel mooi. Ook heel fijn dat iedereen afzonderlijk in 1 woord kon aangeven, hoe hij of zij de klankschalensessie ervaren had. Al met al een heerlijk ontspannende ochtend, een kado aan jezelf.
 2. André Pijnaker Says:
  September 28, 2014 at 03:57pm

  Sharonna en Thom, bedankt voor de een prachtige yoga/klankschalen bijeenkomt van vanmorgen. Het was weer uitstekend verzorgd en ik heb er volop van genoten.
 3. Ciska Says:
  March 29, 2015 at 07:18pm

  Lieve Sharonna en Thom, vanochtend door yoga en klankschalen tot totale ontspanning gekomen! Het was weer heel fijn! Dank!
 4. Bianca Krijthe Says:
  February 11, 2018 at 03:54pm

  Na een fijne Finland vakantie alwaar de nodige ontspanning opgedaan was dit klanksachalen concert zondermeer een kroon op het werk. Wat een sensationele ervaring. Voor mij persoonlijk was het deze ochtend ook een stukje verwerking van wat mij te wachten staat. Mijn moeder is stervende. Ze is dement en kan nu niet meer eten en drinken en zal dus niet lang meer bij ons zijn. Het heeft mij een stukje geholpen om te accepteren dat dit het leven is. Ook al was Hey maar een korte les... Dank jullie allebei hiervoor.

Post a comment


U mocht de volgende HTML tags gebruiken: <a><br><strong><b><em><i><blockquote><pre><code><ul><ol><li><del>


CAPTCHA Image
Reload Image

Ontwikkeld door Slimbytes.nl