Cursussen en Workshops


Feb, 17th

Klankschalen Ontspanning

Geschreven door Sharonna met 20 commentaren

Vrijdag is er een klankschalen ontspanning met Thom Olschanski.

Thom heeft een imposante verzameling  mooie interessante muziekinstrumenten zoals klankschalen, gong, didgeridoo, sjamanendrum, oceandrum, rainsticks en nog veel meer. Echte oerklanken!

Het belooft een ontspannen avond te worden met yoga, klank en mantra. De intentie ligt bij het ontspannen en beleven maar het is vooral een gelegenheid om jezelf te verwennen.

Vooraf doen we eenvoudige, ontspannende yoga oefeningen en daarna gaan we liggen om te voelen en te ervaren hoe de klanken en trillingen van de verschillende instrumenten een rustgevende en herstellende werking op lichaam en geest hebben. Tijdens de ontspanning loop ik langs om de voeten aan te raken om je verder te helpen in de ontspanning en aan het einde kun je meezingen met de mantra.

Na afloop is er thee en koeksmiley

 

Wanneer: vrijdag van 1930u tot 21u.
Waar: in de speelzaal van "de Optimist", Deltaweg 109, Hoofddorp Floriande
Kosten; €15 p.p.
 
Als je deze mooie en ontspannende avond wilt meemaken dan kun je me mailen om je aan te melden. 
 
 

Lees ervaringen over andere klankschalen ochtenden.

 

 

Klankschalen Ontspanning 

Samen met Thom Olschanski organiseer ik deze ontspannen avond om zo helemaal relaxt het weekend in te gaan. Samen met je geliefde, een vriend(in) of alleen, je bent van harte welkom. Een avond met lichte yoga oefeningen en een diepe ontspanning met Klankschalen en andere bijzondere instrumenten die je helpen helemaal thuis te komen in je lijf. Laat je doorstromen en herstellen door de helende frequenties van klanken en trillingen.

Kijk hier voor meer info en geef je op!

20 commentaren

 1. Ellen Steendam Says:
  February 12, 2018 at 09:10am

  Bedankt Sharonna en Thom voor de heerlijke en ontspannende ochtend. Het was net een wereldreis met al die mooie diversiteit aan klanken. De volgende keer ben ik zeker weer van de partij. Een mooie ervaring en een ECHTE AANRADER !!!
 2. Wilma van Mourik Says:
  February 12, 2018 at 09:25am

  Wat was het weer een heerlijke ontspannende ervaring!
  Dankzij de prachtige klanken waan je je bij de indianen, in het oerwoud, in de oceaan, op het strand...prachtig en heerlijk ontspannend. Een aanrader, ik ben er de volgende keer zeker bij!
 3. Jeanette Drewes Says:
  February 12, 2018 at 07:13pm

  Lieve Sharonna en Thom, jullie klankschalenconcert is een weldaad voor lichaam en geest. Het was weer erg fijn om tot volledige ontspanning te komen. Ik ga er nog lang van na genieten. Dank jullie wel en tot de volgende keer. Liefs, Jeanette Drewes
 4. Trena Eggers Says:
  August 30, 2018 at 01:12pm

  http://www.allsaudia.blogspot.com

Post a comment


U mocht de volgende HTML tags gebruiken: <a><br><strong><b><em><i><blockquote><pre><code><ul><ol><li><del>


CAPTCHA Image
Reload Image

Ontwikkeld door Slimbytes.nl