Cursussen en Workshops


Jan, 15th

Ontmoet je Spirit Guide!

Geschreven door Sharonna met 1 commentaren

heartShamanic Journey.
 

Een Sjamanistische drum journey is een reis in niet alledaagse werkelijkheid met de intentie om hulp, heling, inspiratie en begeleiding te ontvangen van gidsen die bij ons zijn. Bijzondere ontmoetingen die je helpen je intuitieve vermogens te vergroten. Verbind je met je hogere zelf en innerlijk weten en ontvang boodschappen die je kracht en wijsheid brengen. 

Deze keer reizen we naar de bovenwereld, een wereld bestaande uit pure ruimte. Daar gaan we op zoek naar onze Spirit Guides. Spirit Guides zijn de Lichtwezens, Goden, Voorouders en Engelen die bij ons zijn om ons te inspireren, begeleiden en beschermen. 

Een drum Journey is een meditatieve begeleide reis met behulp van de drum of ratel. De setting is eerst wat yoga en ontspanningsoefeningen en daarna liggen. In ontspanning neem Ik je mee met mijn stem op reis. De sjamanendrum heeft als taak je te ontspannen en in trance te brengen zodat je je met je onderbewuste mee kunt laten voeren. Hierin kunnen hele mooie dingen ontstaan waarbij je de spirituele wijsheid opgeslagen in jezelf aanboort en boodschappen van licht, liefde en wijsheid mag ontvangen.


Dit sjamanistisch ritueel neemt je mee op reis in jezelf om je spirituele gidsen te ontmoeten. Ervaar deze bijzondere innerlijke reis en ontdek, vergroot, versterk en vertrouw jouw intuïtieve wijsheid. Ontvang de symbolische boodschappen om je te beschermen, te inspireren en zelfvertrouwen te geven. Ontdek wie jouw Spirit Guide is en welke boodschap hij voor jou heeft!


Wanneer; 1930-21u.

Waar; Deltaweg 109, Hoofddorp.
Kosten €15 p.p.

Geef je op via info@yoga-massages.nl of 06-28709948.

 

Zie ook de Sjamanische reis "Ontdek je Krachtdier" en lees de recensies.

 

 

 

In Thailand heb ik trainingen gevolgd bij een Amerikaanse Sjamaan. Hij leerde ons reizen te maken naar de onderwereld, middenwereld en spiritwereld om zo contact te leggen met onze gidsen. De innerlijke reizen worden begeleid met de stem en het bespelen van de drum om het lichaam in theta staat te brengen. In deze staat van de hersenen kom je in diepe meditatieve ontspanning waarbij je meer in contact bent met je intuitie en innerlijke wijsheid. Deze trainingen hebben mij geleerd meer te vertrouwen op mijn ingevingen. Dit kon ik vervolgens goed toepassen in mijn leven en werk. Vertouwen op je eigen wijsheid en innerlijk weten spoort je aan de beste keuze voor jezelf te maken. Doordoor brengt het je vreugde en bezieling en dat gun ik iedereen.

Dit jaar volg ik een jaartraining Sjamanisme bij het parapsychologisch instituut in Utrecht om nog meer te leren over Sjamanistisch reizen. We leren over extractie en retrieval, het verwijderen en terughalen van zielsdelen en energieen voor meer heelwording.

 

Ontdek Je Spirit Guide! 

Een Sjamanistisch drum journey is een reis in niet alledaagse werkelijkheid met de intentie om hulp, inspiratie en begeleiding te ontvangen van gidsen die bij ons zijn. Bijzondere ontmoetingen die je helpen je intuitieve vermogens te vergroten. Verbind je met je hogere zelf en innerlijk weten en ontvang boodschappen die je kracht en wijsheid brengen. 

Deze keer reizen we naar de bovenwereld en gaan we op zoek naar onze Spirit Guides. Spirit Guides zijn de Lichtwezens, Goden, Voorouders en Engelen die bij ons zijn om ons te inspireren, begeleiden en beschermen. 

Kijk hier voor meer info

 

 

1 commentaren

  1. Marijke Says:
    December 1, 2020 at 12:32pm

    Hele bijzondere avond. Speciaal uit Almere gekomen om dit met Sharonna mee t maken. Wijze mooie en emotionele lessen vam de boven wereld mee gekregen.
    Kijk uit om de beneden wereld ook nog een keer t verkennen. De Midden wereld ken ik voor nu ff genoeg.

Post a comment


U mocht de volgende HTML tags gebruiken: <a><br><strong><b><em><i><blockquote><pre><code><ul><ol><li><del>


CAPTCHA Image
Reload Image

Ontwikkeld door Slimbytes.nl