Cursussen en Workshops


Feb, 16th

Makka Ho & Klankontspanning

Geschreven door Sharonna met 0 commentaren

heartFeel Fine Friday! Een avond waarbij we tot rust komen met Yogaoefeningen, diep ontspannen met Klankschalen en verbinden met het zingen van Mantra's.

Deze avond wil ik jullie kennis laten maken met een serie oefeningen die de Makka Ho stretches heten. De Makka Ho serie bestaat uit 6 yogaoefingen waarbij je in elke houding 2 meridianen stimuleerd door ze te rekken en kalmeren. Deze zelfhelende techniek is gebaseerd op de traditionele Chinese geneeswijze. De specifieke rekoefeningen zijn ontwikkeld om de stroom van Qi (levensenergie) te verbeteren.

Daarna zingen we samen een mantra die ik zal begeleiden met mijn harmonium en gaan we liggen voor het klankbad van bijzondere instrumenten voor een totale en diepe ontspanning. Op deze manier kun je voelen en ervaren hoe de klanken en trillingen van de verschillende instrumenten een ontspannend en helend effect hebben op lichaam en geest. 

Een hele fijne combinatie om te mogen doen en ervaren. Samen met je geliefde, een vriend(in) of alleen, je bent van harte welkom!

 

Sharonna heeft Tibbetaanse en kristallen klankschalen, rainsticks, oceandrum, sjamanandrum, sansula, tanpura, mondharp, bellen, koshi's en meer. Ze speelt mantra's op haar harmonium & ukelele en geeft al 10 jaar yoga, reiki en massage lessen in Hoofddorp.

"Al tijden organiseer ik klankschalen ontspanningen met een partner. Ondertussen heb ik zelf heel wat instrumenten verzamelend. Ik gebruik ze vaak in mijn yogalessen tijdens de ontspanning. Ook geef ik klankschalen ontspanningen in het Adamashuis. Het is heel bijzonder om te mogen doen en te ervaren. Omdat ik het zo ontzettend leuk vind om mensen op deze manier te helpen ontspannen heb ik besloten om het ook zelf te doen zodat ik het vaker kan organiseren" 

 

Wanneer; Vrijdagavond van 1930-21u.

Waar; Deltaweg 109, Hoofddorp Floriande.

Hoeveel; €12,50 p.p.

Klik hier om je aan te melden

 

Makko Ho & Klankschalen Ontspanning.

heartFeel Fine Friday.

Vrijdagavond is er een bijzondere & ontspannen avond om helemaal relaxt het weekend in te gaan. Ik laat je kennis maken met de Makka Ho meridiaan stretches om de energiestroom in je lichaam te stimuleren. Verder zal ik je verwennen met muziek en een lange klankontspanning met m'n verzameling klankschalen en andere bijzondere instrumenten. Deze avond is bedoeld om even helemaal bij jezelf te komen, lichaam en geest te herstellen en resetten voor een relaxt weekend.

Kijk hier voor meer info

Post a comment


U mocht de volgende HTML tags gebruiken: <a><br><strong><b><em><i><blockquote><pre><code><ul><ol><li><del>


CAPTCHA Image
Reload Image

Ontwikkeld door Slimbytes.nl