Cursussen en Workshops


Dec, 10th

Massage Cursus. .

Geschreven door Sharonna met 8 commentaren

In februari geef ik een Massage Cursus!

In een drie daagse leer ik je mijn tips & tricks voor een goede massage.

Je leert de basics van anatomie en fysiologie. De effectieve handgrepen voor een goede massage met de juiste innerlijke en uiterlijke houding. Zodat het voor jezelf en de ander een ontspannen ervaring is.

Wil jij graag leren masseren, de ander helpen ontspannen en klachten helpen verlichten? Tijdens de cursus leer je voelen waar de spieren in het lichaam lopen en spanningen zich ophopen. De verschillende handgrepen, inzicht in het lichaam en je eigen houding geven je de mogelijkheid om de massagekunst uit te oefenen. Ik leer je o.a. om met de juiste techniek, goede druk te kunnen geven zonder dat het veel kracht kost. 

We behandelen in 3 zondagen de gebieden waar klachten zich ophopen zoals rug, schouders en nek. En ook de voeten waarbij je heel effectief alle organen stimuleert en spanningen afneemt. 

 

De eerste lesdag is de rug-, en schoudermassage. 

De tweede lesdag is de nek-, en hoofdmassage.

De derde lesdag is de voeten-, en onderbenenmassage. 

 

Lokatie; Bewustzijnscentrum Natuurlijk Vertrouwen. Bennebroekerweg 2, Rijsenhout.

Data; 3 zondagen van 10u tot 15u. 

Kosten; €375 Inclusief, lesmateriaal, lunch & certificaat.

Maximaal 8 deelnmers.

 

 

Heb je zin om alleen of met je partner, kind of goede vriend(in) deze cursus te volgen geef je op;

info@yoga-massages.nl of app/bel 0628709948.

 

Sharonna heeft al meer dan 20 jaar ervaring met masseren en lesgeven. Tijdens haar studie aan de ALO leerde zij de sportmassage. Daarnaast heeft zij zich verdiept in verschillende helende techniekken zowel in Nederland alsook bij de bron in Thailand en India. 

 

Massage Cursus.

Tijdens een 3 daagse massage cursus leer ik je al mijn tips & tricks voor een goede ontspannings massage. We behandelen de gebieden waar klachten zich het meest ophopen zoals schouders, nek en rug. Ook de voeten komen aan bod. Je leert de basics van anatomie en fysiologie. De effectieve handgrepen voor een goede massage met de juiste innerlijke en uiterlijke houding. Wil jij leren masseren en de ander helpen ontspannen zodat klachten verlichten?

 

Kijk voor meer info en geef ik op.

 

 

 

 

8 commentaren

 1. Tessa Says:
  May 6, 2013 at 10:45am

  De drie-daagse cursus was heel intensief maar de tijd vloog! Heb enorm veel geleerd en het zelf masseren en gemasseerd worden maakt het afwisselend. Sharonna heeft veel aandacht voor iedereen en geeft op een prettige en rustige manier les.
 2. Ed Says:
  May 9, 2013 at 12:41am

  Ik heb 2 dagen van de massagecursus meegemaakt, vond het een leuke ervaring en heb het een en ander aan technieken geleerd. We kregen veel uitleg bij de technieken, en als je wat meer met massage's wilt doen is het een goede manier door deze cursus te volgen. Doordat de groep niet zo groot is, is er ook genoeg aandacht van Sharonna voor iedere cursist.
 3. Hermi Says:
  June 21, 2013 at 08:55pm

  Heb de 3 daagse massage cursus als zeer prettig en leerzaam ervaren.
  Ik vond het heerlijk om een massage te ontvangen maar merkte dat ik het ook erg leuk vond en zeer rustgevend om een massage te geven. Doordat we een kleine groep hadden was er uitgebreid aandacht voor iedereen. Het enthousiasme en de ervaring van Sharonna werken zeer attractief!
 4. Nisha Says:
  October 30, 2013 at 06:25pm

  De afgelopen drie dagen heb ik veel geleerd. Ook heb ik zeer leuk ervaren. De lessen waren goed verzorgd met veel geduld. Ik kan een ieder die interesse heeft absoluut de massage cursus aanraden te volgen. Hartelijk dank voor de lessen.

Post a comment


U mocht de volgende HTML tags gebruiken: <a><br><strong><b><em><i><blockquote><pre><code><ul><ol><li><del>


CAPTCHA Image
Reload Image

Ontwikkeld door Slimbytes.nl