Cursussen en Workshops


Oct, 1st

Reiki & Massage Oefendag 12 december

Geschreven door Sharonna met 3 commentaren

Zondag 12 december is er een Reiki & Massage Oefendag.

Een gelegenheid om het geleerde te oefenen en elkaar te behandelen in een ontspannen en veilige sfeer.

"De oefendag is een dag waarbij we onze kennis ophalen en kunnen delen, we met en op elkaar gaan oefenen. In een rustige en ongedwongen sfeer elkaar ont-moeten, behandelen en helpen ontspannen".


Heb je ooit een Reiki-, en/of Massagecursus (bij mij) gevolgd en wil je graag oefenen? 

Kom dan naar deze leerzame en ontspannen dag waarbij je behandelt en behandeld wordt onder professionele begeleiding. 

Er zijn tafels, lakens en dekentjes en andere benodigdheden aanwezig, je neemt zelf handdoeken mee.


Geef je op via info@yoga-massages.nl of 06-28709948.

Wanneer; Zondag 12 december van 10-14u

Waar; Bewustzijnscentrum Natuurlijk Vertrouwen, Bennebroekerweg 2, Rijsenhout.

Kosten; €35 incl lunch

 

Heb je ooit een reiki cursus gedaan, bij mij of een ander? Zou je graag weer eens willen oefenen en je kennis ophalen? Doe dan mee met deze oefendag. We gaan in ontspannen sfeer en onder professionele begeleiding onze kennis delen en elkaar helpen ontspannen en helen. Zondag van 10-14u. Spread the word.

 

 

Reiki Oefendag 12 december

De oefendag is een dag waarbij we onze kennis kunnen ophalen en delen, we met elkaar in een ongedwongen sfeer gaan oefenen en helpen ontspannen. Heb je ooit een reiki-, of masaagecursus (bij mij) gedaan? Zou je graag weer eens willen oefenen en je kennis ophalen? Doe dan mee met deze oefendag. We gaan in ontspannen sfeer en onder professionele begeleiding onze kennis delen en elkaar helpen ontspannen en helen. 

Zondag 12 december van 10-14u. 

Kijk hier voor meer info en geef je op.

3 commentaren

 1. Monique van Deursen-Hankel Says:
  January 26, 2014 at 10:34pm

  Vandaag, zondag 26 januari 2014, heb ik de reiki en massage oefendag bij gewoond. Wat was dit een leuke, gezellige, leerzame en enerverende dag. Wat hadden we een leuke groep met allemaal hetzelfde doel. Wat een serene rust! We hebben kennis gemaakt en heerlijk thee gedronken. Om even goed in de flow te komen hadden we eerst een korte Yoga les. Daarna zijn we met elkaar gaan oefenen. Wat was dat super. Voor mensen die twijfelen.....niet doen, gewoon komen de eerstvolgende oefendag. Het is zo leuk om met elkaar ervaring uit te wisselen. Je leert zoveel van elkaar. Je hoeft niks...alles gaat heel gemoedelijk en vertrouw op jezelf. En onder toeziend oog van de rustige Sharonna komt dat helemaal goed. Bedankt allemaal voor de fantastische dag. Ik hoop jullie allen nog een keer te zien. Tot de volgende keer. Namaste!!!
 2. Ed Says:
  April 27, 2014 at 10:22pm

  De massage/reiki oefendag van vandaag 27 april was een geslaagde dag met een leuke groep. Het was goed om te kunnen oefenen met hulp en aanwijzingen van Sharonna. Een aanrader voor een ieder die z'n kennis wil ophalen in een ontspannen sfeer.
  Sharonna en overige deelnemers, bedankt.
 3. Margot Wester Says:
  October 23, 2014 at 08:55pm

  Op 19 oktober heb ik meegedaan met de massage/reiki oefendag.
  Ikzelf heb nog nooit iets met Reiki gedaan, maar masseren heb ik al wel vaker gedaan.
  We waren met z'n achten. Na een warming up met muziek en dans, had ik het geluk om een heel fijne Reiki behandeling te mogen ontvangen. Het voelde alsof alle spinnenwebben uit mijn hoofd werden getrokken. Heel ontspannen voelde ik me en rustig in mijn hoofd. Na een heerlijke lunch mocht ik mijn massagekunde oefenen. Deze werd ook heel goed ontvangen. Het is fijn om mijn vaardigheden te oefenen en verbeteren.
  Dank voor deze fijne ervaring.
  Ik ga me opgeven voor de Reiki- cursus.

Post a comment


U mocht de volgende HTML tags gebruiken: <a><br><strong><b><em><i><blockquote><pre><code><ul><ol><li><del>


CAPTCHA Image
Reload Image

Ontwikkeld door Slimbytes.nl