Cursussen en Workshops


Oct, 3rd

Massage Verwendag 20 november

Geschreven door Sharonna met 5 commentaren

De massage verwendag is een dag waarbij je leert hoe je je partner zo effectief mogelijk kunt masseren om spanningen weg te halen en klachten te verminderen. Je krijgt instructies om met de beste handgrepen de juiste spieren bij elkaar aan te raken. Je leert voelen waar spanning in een spier zich ophoopt en welke techniek het meest effectief is om dat plekje aan te raken en los te masseren. 

De cursus is geschikt voor degenen die het leuk vinden en geduld hebben om de ander aan te raken en te helpen ontspannen. Tijdens deze dag leer je je technieken en houdingen uitbreiden en kan ik mijn kennis, ervaring en enthousiasme over deze fijne vorm van heling met je delen.

Ik werk met verschillende themadagen waarbij je de verschillende delen van het lichaam effectief leert te masseren met olie (op een massagetafel) maar ook de Thaise drukpuntmassage (op de mat) waarbij je werkt op de energielijnen en het lichaam rekt, strekt en draait.

Zondag 20 november is er een massage verwendag, deze dag staat in het teken van de voeten en onderbenen. Het masseren van de voeten haalt veel spanningen weg. De receptoren in de voeten staan in verbinding met elk orgaan in het lichaam en deze worden door massage gestimuleerd. We leren deze dag technieken met en zonder olie zodat je ten alle tijden elkaars voeten kunt beetpakken en masseren. 

 

Wanneer; zondag 20 nov. van 10u tot 14u.

Wat; Voeten en onderbenen.

Waar; Fanny Blankers-Koenlaan 108, Floriande, Hoofddorp.

Kosten; €55 p.p. inclusief lesmateriaal en lunch.

Max aantal deelnemers 10.

Aanmelden

 

Thaise Massage Verwendag (hele lichaam).

Meerdere Massage Verwendagen; nek&hoofd en rug&schouders.

 

 

5 commentaren

 1. Eveline Roubos Says:
  September 20, 2014 at 02:20pm

  Als verjaardagscadeau aan mijn man op google gezocht naar iemand die mij kon leren hem te masseren. Via google kwam ik bij Sharonna terecht. Eerst samen met een andere cursist de basistechnieken op elkaar geoefend en de keer erop met mijn man gegaan. Een schot in de roos! Sharonna kan zelf heel goed masseren maar weet het ook duidelijk uit te leggen. Waar spanningen in een lijf zitten, hoe je het herkent en hoe je met massage kunt verlichten. Al met al gaan wij er zeker iets aan hebben! Helemaal super
 2. Edith dB Says:
  November 4, 2014 at 09:35pm

  Zoek je een leuke activiteit om samen met je partner te ondernemen en wil je beter worden in het masseren van elkaar, dan kan ik je de massage verwendag van Sharonna zeker aanraden!

  Mijn vriend en ik hebben afgelopen zondag samen meegedaan. We hebben geleerd over spieren en spanningsplekken, hebben diverse massagetechnieken geoefend op elkaar en hebben bovenal een erg gezellige dag gehad. De persoonlijke aandacht en feedback die Sharonna geeft is erg fijn en leerzaam. Alleen daarom al, kan ik het je aanraden.
 3. Cristina Santos Says:
  February 17, 2015 at 08:32pm

  Ik heb afgelopen zondag ook meegedaan, het was zeker een heel fijne dag. Ik kan het aanraden.

 4. Henk en Sybke Says:
  February 19, 2015 at 07:52pm

  Met heel veel plezier hebben we afgelopen zondag deelgenomen aan de massage-verwendag(schouders en nek).
  We werden hartelijk ontvangen door Sharonna en haar collega in een lekker ruikende omgeving met rustgevende muziek.
  We verwachtten dat we elkaar lekker zouden masseren zodat we ons konden ontspannen.
  Maar eigenlijk hebben we veel meer dan dit geleerd!
  We hebben ervaren hoe je heel bewust aandacht kan hebben voor en aandacht kan geven aan je partner.
  Bovendien hebben we instructie gehad hoe je het beste kunt masseren, met verschillende technieken en dat je zo 'helend' kan bezig zijn en echt alle spanning kunt los masseren.
  Het was een heerlijke, inspirerende en ontspannen dag!

Post a comment


U mocht de volgende HTML tags gebruiken: <a><br><strong><b><em><i><blockquote><pre><code><ul><ol><li><del>


CAPTCHA Image
Reload Image

Ontwikkeld door Slimbytes.nl