Cursussen en Workshops


Oct, 3rd

Massage Verwendag 20 november

Geschreven door Sharonna met 5 commentaren

De massage verwendag is een dag waarbij je leert hoe je je partner zo effectief mogelijk kunt masseren om spanningen weg te halen en klachten te verminderen. Je krijgt instructies om met de beste handgrepen de juiste spieren bij elkaar aan te raken. Je leert voelen waar spanning in een spier zich ophoopt en welke techniek het meest effectief is om dat plekje aan te raken en los te masseren. 

De cursus is geschikt voor degenen die het leuk vinden en geduld hebben om de ander aan te raken en te helpen ontspannen. Tijdens deze dag leer je je technieken en houdingen uitbreiden en kan ik mijn kennis, ervaring en enthousiasme over deze fijne vorm van heling met je delen.

Ik werk met verschillende themadagen waarbij je de verschillende delen van het lichaam effectief leert te masseren met olie (op een massagetafel) maar ook de Thaise drukpuntmassage (op de mat) waarbij je werkt op de energielijnen en het lichaam rekt, strekt en draait.

Zondag 20 november is er een massage verwendag, deze dag staat in het teken van de voeten en onderbenen. Het masseren van de voeten haalt veel spanningen weg. De receptoren in de voeten staan in verbinding met elk orgaan in het lichaam en deze worden door massage gestimuleerd. We leren deze dag technieken met en zonder olie zodat je ten alle tijden elkaars voeten kunt beetpakken en masseren. 

 

Wanneer; zondag 20 nov. van 10u tot 14u.

Wat; Voeten en onderbenen.

Waar; Fanny Blankers-Koenlaan 108, Floriande, Hoofddorp.

Kosten; €55 p.p. inclusief lesmateriaal en lunch.

Max aantal deelnemers 10.

Aanmelden

 

Thaise Massage Verwendag (hele lichaam).

Meerdere Massage Verwendagen; nek&hoofd en rug&schouders.

 

 

5 commentaren

 1. Scarlett van der Heijden Says:
  April 14, 2015 at 09:47pm

  Wij vonden heel erg fijn en leerzaam vooral Peter vind de massage zonder olie erg fijn, druktechniek! De les hebben wij als prettig ervaren mede door jouw rustgevende uitstraling en duidelijke uitleg, ik heb dezelfde dag nog de massage zonder olie nogmaals toegepast bij onze dochters, vonden het ook heel fijn en ontspannend.
  31 mei ben ik er weer bij!
  Liefs Peter & Scarlett
  Xx

Post a comment


U mocht de volgende HTML tags gebruiken: <a><br><strong><b><em><i><blockquote><pre><code><ul><ol><li><del>


CAPTCHA Image
Reload Image

Ontwikkeld door Slimbytes.nl