Cursussen en Workshops


Jul, 3rd

Osho Meditatie & Klankschalen Ontspanning

Geschreven door Sharonna met 4 commentaren

heart Vrijdag organiseer ik een Osho Meditatie & Klankschalen Ontspanning in Hoofddorp. Een bijzondere en rustgevende avond om helemaal relaxt het weekend in te gaan. Wil je een keer een Osho Meditatie ervaren, dan is dit de mogelijkheid!

Osho (India 19931-1990) staat bekend om zijn actieve meditaties. Vanuit actief bewegen zakken in stilte. De Osho Kundalini Meditatie vindt bij voorkeur plaats in de avond en bestaat uit 4 verschillende fases waarbij je eerst je lichaam zacht los schudt en de opgewekte energie (kundalini) door je lichaam laat stromen. Daarna ga je over in dansen en stilte en uiteindelijk op de grond liggen. Het is een rustige en effectieve methode om los te komen van opgewekte spanningen van de dag.

Deze avond is bedoeld om oude energie los te laten, weer helemaal bij jezelf te komen, te herstellen en resetten voor een nieuwe week. Kom je ook meedoen & ontspannen? Samen met je geliefde, een vrien(in) of alleen, je bent van harte welkom!

 

Sharonna heeft Tibbetaanse en kristallen klankschalen, rainsticks, oceandrum, sjamanandrum, sansula, tanpura, mondharp, bellen, koshi's en meer. Ze speelt mantra's op haar harmonium & ulelele en geeft al 10 jaar yoga, reiki en massage lessen in Hoofddorp.

"Eens per seizoen doe ik de Osho Kundalini Meditatie in de yogales. Door een losse workshop te organiseren kan ik meerdere mensen deze meditatie laten ervaren. Met de klankontspanning kun je voelen hoe de klanken en trillingen van de verschillende instrumenten een rustgevende en herstellende werking op lichaam en geest hebben". 

 

Wanneer; Vrijdagavond van 1930-21u.

Waar; Deltaweg 109, Hoofddorp Floriande.

Hoeveel; €12,50 p.p.

Klik hier om je aan te melden

 

 

 

Een bijzondere & ontspannen avond waarbij je de Osho Kundalini Meditatie kunt ervaren. Deze avond is bedoeld om even helemaal bij jezelf te komen, oude energie los te laten, lichaam en geest te herstellen en resetten. Ik zal je meenemen in ontspannen yoga oefeningen, de Osho meditatie en een diepe ontspanning met klankschalen. Samen met je geliefde, een vriend(in) of alleen, je bent van harte welkom. 

 

4 commentaren

 1. Corry van Schaik Says:
  April 24, 2018 at 10:02am

  De eerste keer bij Sharonna de Osho Kundalini meditatie gedaan.
  Fijne ervaring, ook door het actieve gedeelte van de sessie, door het losschudden en ritmisch bewegen van het lichaam
  word energie getransformeerd, waardoor je de energie door je hele lichaam voelt stromen.
  Geeft blij gevoel, fijn om je te kunnen laten gaan in je eigen expressie en ruimte.
  Daarna verstilling door de stiltemeditatie met als afsluiting de klankschalen, gedragen worden door een bad van klank en trilling! ....zo mooi!
 2. Wanda Beekman Says:
  April 24, 2018 at 11:27am

  Het was voor mij ook de eerste keer dat ik een Osho Kundalini meditatie gedaan heb. Het was een bijzondere ervaring. Ook even wennen: schudden, dansen, 15 minuten stil zijn en klankschalen.
  Fijn om te doen. De stilte duurde voor mij best lang.

  Het mantra zingen I AM vond ik echt leuk.
  De gayatri mantra had voor mij op een ander moment gemogen. Nu haalde het mij uit mijn ontspannen bij komen na de klankschalen.

  Ik heb achteraf heerlijk geslapen.
 3. Marloes Says:
  April 24, 2018 at 03:09pm

  Wat een fijne eerste ervaring met deze vorm van meditatie was dit voor mij, de klankschalen en mantra’s waren zo’n mooie aanvulling. Ik heb er van genoten. Bedankt Sharonna!
 4. Euphro Says:
  November 3, 2018 at 09:15pm

  Het was voor mij de eerste keer dat ik een Osho Kundalini meditatie hebt gedaan.
  Het was een heel aparte leuke ervaring het schudden en het dansen de,de Mantra OM Tare Tutare
  vond ik ook heel mooi en zo toepasselijk voor mij, heel mooi.
  De kaart die je draaide Idealisme vond ik ook heel mooi, allemaal kleine seintjes naar mij toe, om over na te denken.
  De klankschalen daar kwam ik eigenlijk voor, vond ik heerlijk en ontspannend om naar te luisteren. Zeker voor herhaling vatbaar!

  Bedankt lieve Sharona

Post a comment


U mocht de volgende HTML tags gebruiken: <a><br><strong><b><em><i><blockquote><pre><code><ul><ol><li><del>


CAPTCHA Image
Reload Image

Ontwikkeld door Slimbytes.nl