Cursussen en Workshops


Aug, 19th

Reiki I & II Cursus 21/22 maart

Geschreven door Sharonna met 22 commentaren

"Reiki is het doorgeven van liefdevolle aarde energie aan jezelf en/of anderen d.m.v. handoplegging. Een prachtige manier om je trilling te verhogen, het zelfhelende vermogen van het lichaam te stimuleren en jezelf en anderen te helpen ontspannen. Reiki leert je meer te voelen en bewust te worden van de subtiele energieen in en om je heen, beter bij jezelf te blijven en je energie te behouden en te beschermen." Meer informatie over Reiki.

Tijdens de Reiki cursus mag ik je helpen om de energie en gevoeligheid die je al in je hebt met positieve intentie te sturen zodat het een bijzondere methode wordt om jezelf en de ander te helpen kalmeren, ontspannen en helen.

Bij de Reiki I cursus wijd ik je in in de reiki dmv initiaties, rituelen, waarbij je meer toegankelijk en bewust wordt van de universele energie reiki, ookwel prana of chi genoemd. We doen ontspanningsoefeningen en oefenen de reiki handgrepen op onszelf en elkaar. 

Bij de Reiki II cursus ontvang je opnieuw initiaties en leer je de verschillende symbolen met hun mantra's kennen en gebruiken om de energie meer te sturen, ook op afstand. 

Leer jezelf en anderen helpen ontspannen zodat het zelfhelend vermogen van het lichaam wordt gestimuleerd! Ontwikkel je eigen energie en gevoeligheid! Lees ervaringen van andere cursisten.

 

Lokatie; Anitya Yoga, Hugo de Vriesstraat 32 in Nieuw Vennep.

Reiki I;  21 & 22 mrt '20. Kosten €160 incl. lesmateriaal, certificaat, drank en snacks. 

Reiki II;  '20. Kosten €180 incl. lesmateriaal, certificaat, drank en snacks. 

 

Beide cursussen bestaan uit 2 dagdelen; zaterdag avond van 19u tot 22u en zondagochtend van 10u tot13u. Kleine groepjes van maximaal 4 personen.

 

Doe je zelf een reiki weekend cadeau en geef je op!

 

 

Sharonna heeft al meer dan 20 jaar ervaring met masseren, is Reiki master en heeft verschillende opleidingen in Nederland en Thailand gedaan. Ze heeft al 20 jaar lesgeef ervaring.

 

 

 

 

 

22 commentaren

 1. Yvonne Says:
  December 12, 2013 at 10:17am

  Heel bijzondere ervaring opgedaan tijdens de Reiki 1 cursus. Voel me bij Sharonna op mijn gemak. Ik had altijd moeite met ontspannen en loslaten, tijdens deze cursus heb ik geleerd tot mezelf te komen en alle dagelijkse stress los te kunnen laten. Het waren 2 fijne dagen waar ik nog veel profijt van zal hebben in de toekomst! Dank je Sharonna!
 2. Alline Says:
  December 12, 2013 at 10:41am

  Het effect van Reiki heeft mij totaal verrast. Reiki maakt je ontspannen en geeft de mogelijkheid om heel gericht met je energie, lichaam en geest bezig te zijn. Zowel het geven als ontvangen van een Reiki behandeling is heerlijk!
 3. Martine Says:
  January 2, 2014 at 07:59pm

  De cursus Reiki I was erg fijn. De Reiki geeft mij helderheid en energie, ook de dagen erna was het verschil "voor en na" de cursus enorm. Ik ga er zeker mee door, het heeft bij verbaast hoe krachtig het werkt en daarnaast ontspannen is. Het is een mooie aanvulling in mijn ontwikkeling zowel professioneel als individueel.
 4. Manja Says:
  February 17, 2014 at 11:37am

  Lieve sharonna, ik heb nu reiki1 bij jou gedaan ik heb ontzettend genoten
  En veel geleerd een echte oog opener voor mij

  Ontzettend bedankt voor alles

  Liefs manja

Post a comment


U mocht de volgende HTML tags gebruiken: <a><br><strong><b><em><i><blockquote><pre><code><ul><ol><li><del>


CAPTCHA Image
Reload Image

Ontwikkeld door Slimbytes.nl