Cursussen en Workshops


Feb, 3rd

Reiki initiatie

Geschreven door Sharonna met 8 commentaren

In Reiki weekenden mag ik de verschillende mensen initieren. Ik wil graag veel mensen initieren om men zo te helpen zichzelf te kunnen helpen en thuis te komen bij jezelf.

Tijdens de reiki cursus help ik je ontspannen, visualiseren en leer ik je je open te stellen en te vragen om hulp van de gidsen en engelen om ons heen voor liefde en heling. Door de rust en de handoplegging leer je luisteren naar de subtiele energieen in en om ons heen en deze te vertalen naar je eigen gevoelens en behoeften.

Gedurende de verschillende initiaties die ik tot nu heb gegeven heb ik al een aantal heel bijzondere, sterke en mooie mensen mogen helpen hun eigen gevoeligheid, kracht en gave te leren herkennen, te accepteren en toe te passen.

Zeer dankbaar voor de mogelijkheid anderen te helpen wat ik zelf heb willen leren en toepassensmileyheart.

 

 

8 commentaren

 1. Anita Smit Says:
  March 2, 2013 at 01:37pm

  Hierbij wil ik graag even mijn mening kwijt over de reikt opleiding bij Sharonna.
  Het was een geweldige ervaring om dit bij haar te mogen doen zij is een lieve zachtaardige persoon waar je je heel erg op je gemak voelt
  Bij mij kwamen er dan ook wat emoties vrij tijdens de reiki maar ik ga zeker naar reiki 2 bij haar want om dit samen te doen met haar is wel heel bijzonder een aanrader voor mensen die overwegen de reiki opleiding te doen

  Gr. Anita smit
 2. Wilma Elsing Says:
  April 18, 2013 at 02:42pm

  Wat een bijzondere dagen (19 en 20 maart) heb ik bij Sharonna beleefd. Zo ontspannen, zo integer... De rust die je uitstraalt, Sharonna, is een poos blijven rondcirkelen in mijn lichaam. En dat terwijl de reiki-energie bleef stromen! Mooi, warm, helend. En het samen gesproken "Ohm"... zo zuiver...
  Bijna dagelijks pas ik de reiki-beoefening toe voor mezelf, en soms ook voor mijn gezinsleden (man en kinderen), familie (vader met Alzheimer en schoonvader met een herseninfarct). Zelfs mijn 2 katten en hond varen er wel bij.
  Ik voel me nu veel sterker, en dat is mede aan de lessen en initiatie van Sharonna te danken!!! Namasté!
 3. Joyce van Leeuwen Says:
  February 17, 2014 at 07:27pm

  Ik heb afgelopen weekend Reiki I bij Sharonna gedaan. Wat een mooie ervaring! Ben weer bewuster geworden en een stap op de goede weg. Sharonna is heel warm, respectvol en doet dit vol liefde! Wat een fijne groep ook. In een veilige omgeving jezelf ontwikkelen! Dank je wel Sharonna! Ik weet nu zeker dat ik hiermee verder wil!

  Lieve groet

  Joyce
 4. Corrina Says:
  May 24, 2018 at 09:28am

  Lieve Sharonna ,

  Precies een week geleden heb ik van jou de initiatie voor Reiki 1 mogen ontvangen . Ik heb genoten van de dag, van de rust en de ontspanning . Wat een cadeau om een doorgeefluik te mogen zijn en op deze manier mezelf en de mensen om me heen te mogen helpen .
  Dank je wel voor een mooie dag en het oefenen ❤. Ik kom zeker langs voor het vervolg .

  Liefs ❤

Post a comment


U mocht de volgende HTML tags gebruiken: <a><br><strong><b><em><i><blockquote><pre><code><ul><ol><li><del>


CAPTCHA Image
Reload Image

Ontwikkeld door Slimbytes.nl