Cursussen en Workshops


Jan, 9th

Ontdek je Krachtdier!

Geschreven door Sharonna met 12 commentaren

 

heartEen Sjamanistisch drum journey is een reis met de intentie je krachtdier of krachtdieren (totemdier) te ontmoeten. Een bijzondere ontmoeting die je helpt je intuitieve vermogens te vergroten. Ontdek en vertrouw je eigen krachten.

Een krachtdier is een zielsgids. Het verschijnen van een dier brengt een boodschap, een bepaalde kracht en verwijst naar eigenschappen die begrepen en gezien willen worden. Heb je je taak volbracht of is de situatie veranderd, dan kan het gebeuren dat een krachtdier verdwijnt of verandert en er een ander dier opduikt dat zijn plaats inneemt en je naar de volgende periode begeleidt. Een krachtdier waakt over je levensenergie, waarschuwt je, beschermt je, helpt je oude patronen los te laten, geeft je moed en kracht om taken uit te voeren en helpt bij helende behandelingen.

Een drum Journey is een meditatieve begeleide reis met de intentie op zoek te gaan naar je krachtdier(en). De setting is eerst wat yoga en ontspanningsoefeningen en daarna liggen. In ontspanning neem Ik je met mijn stem mee op reis. De sjamanendrum heeft als taak je te ontspannen en in trans te brengen zodat je je met je onderbewuste en fantasie mee kunt laten voeren. Hierin kunnen hele mooie dingen ontstaan waarbij je de spirituele wijsheid opgeslagen in jezelf aanboort. De kwaliteiten van het dier zeggen iets over de hulp en begeleiding die je op dat moment in je leven kunt gebruiken.

Na afloop is er thee en kunnen we delen en de betekenis opzoeken van de dieren die er aan ons zijn verschenen.

 

Lees op deze site meer over krachtdieren en de betekenis van de verschillende dieren.

En ook deze site vind je beschrijvingen.

 

Wanneer;  Maandag van 1930-21u.

Waar; OBS de Optimist, Deltaweg 109, Hoofddorp Floriande.

Hoeveel; €20

Meld je aan via info@yoga-massages.nl of 06-28709948

 

Wil je ook een Sjamanistische reis ondergaan en je krachtdier ontmoeten?

Mail me op om je op te geven info@yoga-massages.nl of bel/app 06-28709948

Zie ook de Sjamanistische reis 'Ontmoet je Spirit Guide'. 

 

In Thailand heb ik trainingen gevolgd bij een Amerikaanse Sjamaan. Hij leerde ons reizen te maken naar de onderwereld, middenwereld en spiritwereld om zo contact te leggen met onze gidsen. De innerlijke reizen worden begeleid met de stem en het bespelen van de drum om het lichaam in theta staat te brengen. In deze staat van de hersenen kom je in diepe meditatieve ontspanning waarbij je meer in contact bent met je intuitie en innerlijke wijsheid. Deze trainingen hebben mij geleerd meer te vertrouwen op mijn ingevingen. Dit kon ik vervolgens goed toepassen in mijn leven en werk. Vertouwen op je eigen wijsheid en innerlijk weten spoort je aan de beste keuze voor jezelf te maken. Doordoor brengt het je vreugde en bezieling en dat gun ik iedereen.

 

Ontdek Je Krachtdier!

Met volle maan is er een Drum Journey. Een Sjamanistisch ritueel die je meeneemt op reis in jezelf om je krachtdier te ontmoeten. Deze bijzondere innerlijke reis helpt je jouw intuitieve wijsheid te ontdekken, vergroten en te versterken. Krachtdieren zijn spirituele begeleiders. Ze geven je symbolische boodschappen door om je te beschermen, te inspireren en zelfvertrouwen te geven. Ontdek wat jouw krachtdier is en welke boodschappen hij voor jou heeft!

Kijk hier voor meer info

 

 

12 commentaren

 1. Michaela Says:
  February 19, 2018 at 12:39pm

  Ik heb deze drum journey mogen beleven onder begeleiding van Sharonna en het is een echte aanrader! Voor mij was het toen een krachtige innerlijke belevenis, onvergetelijk, heel leerzaam en indrukwekkend.

 2. M. den Ouden Says:
  March 13, 2018 at 07:13pm

  Gisteren naar de drum journey van Sharonna geweest. Het was een hele intense en bijzondere journey. Bij benadering kan ik mij voorstellen hoe het is om in hypnose te raken. Totale ontspanning en dicht bij je intui"tie komen.
  Dank voor deze mooie journey Sharonna.
 3. André Says:
  March 14, 2018 at 01:11pm

  Hallo Sharonna,
  Bedank oor de interessante en mooie ervaring die ik bij de drum journey heb mogen ervaren.
  gr. André
 4. Marjolein Says:
  April 9, 2018 at 10:12am

  Lieve Sharonna,

  Ik kijk al uit naar de volgende krachtdieren journey op 18 mei, daar ik 12 maart zo heb genoten van de prachtige meditatie, waarin ik werd meegevoerd op het ritme van je drum naar mijn innerlijke rust waarin ik nieuwe boodschappen mocht ontvangen van meerdere krachtdieren die me vol liefde begeleidde.Het voelde echt weer als thuiskomen voor mij.De groep voelde ook erg fijn aan.
  op naar de volgende journey......
  Ik raad het aan om deze drum journey cadeau te doen aan jezelf, het zal je nieuwe inzichten geven in het proces waar je nu inzit, of waar je naartoe mag werken!

Post a comment


U mocht de volgende HTML tags gebruiken: <a><br><strong><b><em><i><blockquote><pre><code><ul><ol><li><del>


CAPTCHA Image
Reload Image

Ontwikkeld door Slimbytes.nl