Cursussen en Workshops


Oct, 12th

Sharonna Yoga

Geschreven door Sharonna met 21 commentaren

Het seizoen Sharonna Yoga loopt van september t/m juni. Ik verzorgd 3 avonden in de week yogalessen. Daarnaast organiseer ik verschillende workshop Meditatie, Yoga & Klankschalen ontspanningen. Sjamanistische Reizen. Reiki en Massagecursussen. Thuis (of aan huis) geef ik massage en reiki behandelingen.

De zomer spendeer ik het liefst in Thailand of India om me weer helemaal opteladen, te reflecteren, bij te scholen, te laten inspireren en te genieten. Ik laat me dan heerlijk veel masseren, bezoek kloosters voor stilte retreats, ontmoet interessante mensen en leer nieuwe dingen bij bijzondere leraren en healers.

Het yoga seizoen bestaat uit 3 blokken van elk 11 lessen voor €135. Bij elke eerste week van een nieuw blok zijn er gratis proeflessen; week 35, week 47 en week 10. Anders is een proefles is €10 en een losse les kost €13,50.

Mijn lessen zijn afwisselend en goed voor het herstel en behoud van het fysieke, mentale, emotionele en spirituele balans van je lichaam. Veel aandacht voor de ademhaling. Asana's, pranayama, mantra, meditatie, visualisatie en diepe ontspanning. Goed om bijv. van je rugklachten of hyperventilatie af te komen, zeer bevordelijk voor de nachtrust en ontspanning in het algemeen. Ik kan je helpen bewuster en meer ontspannen te bewegen, je geest te kalmeren, je energie te sturen en je lichaam te laten doorstromen.

Ik kijk er naar uit jullie allemaal (weer) te mogen zien en ontvangen voor ontspannende, helende en inspirerende sessies!heart

Geef je hier op voor een proefles via info@yoga-massages.nl of app/bel 06-28709948

 

21 commentaren

 1. Sharonna Says:
  September 17, 2012 at 12:31pm

  Lieve mensen, komende week starten mijn lessen weer. Mijn klasjes zijn weer gevuld met mooie mensen en samen gaan we genieten van al het goeds dat yoga-beoefening brengt. Fijn dat ik m’n passie mag overdragen en bedankt dat jullie het mogelijk maken!!
  Ik kijk uit naar een inspirerend nieuw seizoen:))

 2. Karin Wijsman Says:
  November 28, 2012 at 05:48pm

  Ik volg yogalessen. Het ontspant mij en ze let goed op of je de oefeningen goed doet.
 3. Nathalie Says:
  November 28, 2012 at 07:06pm

  Heerlijk ontspannen met de yoga van Sharonna in Hoofddorp Floriande!
 4. Karin Bakker Says:
  November 28, 2012 at 08:23pm

  Al voor het derde jaar volg ik yoga lessen bij Sharonna, zij doet dit op een rustige manier zodat iedereen er op zijn eigen manier aan mee kan doen.
  Yoga geeft mij energie en rust in mijn hoofd, zodat ik de rest van de week energie genoeg heb. Het is echt een heerlijk ontspannen avond helemaal voor mezelf. Echt een aanrader voor iedereen die een druk leven heeft!

Post a comment


U mocht de volgende HTML tags gebruiken: <a><br><strong><b><em><i><blockquote><pre><code><ul><ol><li><del>


CAPTCHA Image
Reload Image

Ontwikkeld door Slimbytes.nl