Cursussen en Workshops


Jul, 30th

Sharonna Yoga

Geschreven door Sharonna met 21 commentaren

Het seizoen Sharonna Yoga loopt van september t/m juni. Ik verzorgd 3 avonden in de week yogalessen. Daarnaast organiseer ik verschillende workshop Meditatie, Yoga & Klankschalen ontspanningen. Sjamanistische Reizen. Reiki en Massagecursussen. Thuis (of aan huis) geef ik massage en reiki behandelingen.

De zomer spendeer ik het liefst in Thailand of India om me weer helemaal opteladen, te reflecteren, bij te scholen, te laten inspireren en te genieten. Ik laat me dan heerlijk veel masseren, bezoek kloosters voor stilte retreats, ontmoet interessante mensen en leer nieuwe dingen bij bijzondere leraren en healers.

Deze zomer heb ik met mijn auto door het prachtige Frankrijk getourd en was ik o.a. bij het Terra Nova centrum van Robert Bridgeman voor de nodige inspiratie.  

Het yoga seizoen bestaat uit 3 blokken van elk 11 lessen voor €128,75. Bij elke eerste week van een nieuw blok zijn er gratis proeflessen; week 38, week 1 en week 13. Anders is een proefles is €10 en een losse les kost €12,50.

De schuifdeuren van de zaal kunnen open omgenoeg ruimte te creeeren en er zijn ventilatie en luchtzuiveraars aanwezig.

Mijn lessen zijn afwisselend en goed voor het herstel en behoud van het fysieke, mentale, emotionele en spirituele balans van je lichaam. Veel aandacht voor de ademhaling. Asana's, pranayama, mantra, meditatie, visualisatie en diepe ontspanning. Goed om bijv. van je rugklachten of hyperventilatie af te komen, zeer bevordelijk voor de nachtrust en ontspanning in het algemeen. Ik kan je helpen bewuster en meer ontspannen te bewegen, je geest te kalmeren, je energie te sturen en je lichaam te laten doorstromen.

Ik kijk er naar uit jullie allemaal (weer) te mogen zien en ontvangen voor ontspannende, helende en inspirerende sessies!heart

Geef je hier op voor een proefles.

21 commentaren

 1. Marieke Says:
  November 28, 2012 at 11:20pm

  Voor mij is yoga puur onderhoud van mijn lichaam. Sharonna geeft op een heel prettige manier les en straalt altijd een warm welkom uit. Ze zorgt voor een goede balans in de oefeningen die telkens weer terugkomen, zonder dat het saai wordt. De ene keer geeft ze een staande les en de andere keer een zittende les. Alle spiergroepen komen aan bod, zodat je weer leert naar je lichaam te luisteren. Heerlijk ontspannen!
 2. Danela Says:
  November 30, 2012 at 10:26am

  Yoga helpt je niet alleen ontzettend goed te ontspannen, ook voor al je spieren is het eigenlijk onmisbaar. Je wordt er soepeler en leniger van en stapt echt fitaler je bed uit, al na een paar lessen. In januari ga ik weer beginnen, op welke avonden is het mogelijk?
 3. Ed Says:
  November 30, 2012 at 11:30pm

  Gisteravond weer een leuke yoga les gehad van Sharonna, die zij op een prettige en relaxte manier geeft. Na de yoga met de ademhalingsoefeningen, en aan het eind de ontspanning ga ik altijd met een prettig gevoel naar huis.
 4. Tineke Says:
  December 3, 2012 at 12:59pm

  Echt even een moment voor mijzelf bij de yoga. Goed in balans komen met de ademhalings oefeningen,en de spieren maak je goed los met inspanning en ontspanning. Ik ben dit jaar begonnen en ik ben daar erg blij om en kan het iedereen aanraden. Sharonna zorg ook voor een moment samen na de les met een lekker kopje thee

Post a comment


U mocht de volgende HTML tags gebruiken: <a><br><strong><b><em><i><blockquote><pre><code><ul><ol><li><del>


CAPTCHA Image
Reload Image

Ontwikkeld door Slimbytes.nl