Cursussen en Workshops


Jul, 30th

Sharonna Yoga

Geschreven door Sharonna met 21 commentaren

Het seizoen Sharonna Yoga loopt van september t/m juni. Ik verzorgd 3 avonden in de week yogalessen. Daarnaast organiseer ik verschillende workshop Meditatie, Yoga & Klankschalen ontspanningen. Sjamanistische Reizen. Reiki en Massagecursussen. Thuis (of aan huis) geef ik massage en reiki behandelingen.

De zomer spendeer ik het liefst in Thailand of India om me weer helemaal opteladen, te reflecteren, bij te scholen, te laten inspireren en te genieten. Ik laat me dan heerlijk veel masseren, bezoek kloosters voor stilte retreats, ontmoet interessante mensen en leer nieuwe dingen bij bijzondere leraren en healers.

Deze zomer heb ik met mijn auto door het prachtige Frankrijk getourd en was ik o.a. bij het Terra Nova centrum van Robert Bridgeman voor de nodige inspiratie.  

Het yoga seizoen bestaat uit 3 blokken van elk 11 lessen voor €128,75. Bij elke eerste week van een nieuw blok zijn er gratis proeflessen; week 38, week 1 en week 13. Anders is een proefles is €10 en een losse les kost €12,50.

De schuifdeuren van de zaal kunnen open omgenoeg ruimte te creeeren en er zijn ventilatie en luchtzuiveraars aanwezig.

Mijn lessen zijn afwisselend en goed voor het herstel en behoud van het fysieke, mentale, emotionele en spirituele balans van je lichaam. Veel aandacht voor de ademhaling. Asana's, pranayama, mantra, meditatie, visualisatie en diepe ontspanning. Goed om bijv. van je rugklachten of hyperventilatie af te komen, zeer bevordelijk voor de nachtrust en ontspanning in het algemeen. Ik kan je helpen bewuster en meer ontspannen te bewegen, je geest te kalmeren, je energie te sturen en je lichaam te laten doorstromen.

Ik kijk er naar uit jullie allemaal (weer) te mogen zien en ontvangen voor ontspannende, helende en inspirerende sessies!heart

Geef je hier op voor een proefles.

21 commentaren

 1. Yvette B. Says:
  December 5, 2012 at 03:59pm

  Yoga bij Sharonna is echt een aanrader. Het ontspant en maakt je bewust van de kracht van je geest gecombineerd met je ademhaling.
  Met body en mind bezig zijn in een prettige en betrouwbare omgeving is voor mij een wekelijks uitje!
 2. Tessa Roos Says:
  October 31, 2014 at 11:30pm

  Jul 9th 2013 at 07:47PM
  Voor mij was het de eerste kennismaking met yoga en het heeft deuren voor mij geopend. Het heeft mij enorm geholpen om mijn adem op orde te krijgen en dat geeft al een groot stuk rust met zich mee. Heel erg bedankt!
  Voor mensen die willen kennis maken met yoga, dan zou ik je zeker aanraden om eens contact op te nemen met Sharonna!
 3. Carla Says:
  November 5, 2014 at 12:17pm

  Jul 10th 2013 at 03:19PM
  Net als Tessa was dit voor mij ook een eerste kennismaking met yoga. Ik heb er veel van opgestoken. De avonden na de yoga sliep ik altijd als een roosje!
  De meditatie en ontspanningsoefeningen gebruik ik nog altijd graag. Sharonna geeft op een rustige, prettige manier les. Heel erg bedankt daarvoor! Een hele mooie zomer gewenst en ik hoop tot ziens!
  Liefs, Car
 4. Elise Says:
  January 11, 2015 at 05:08pm

  Met veel plezier volg ik al een aantal jaren de yogalessen bij Sharonna. Ze heeft een prettige manier van lesgeven en haar lessen zijn altijd inspirerend, echt even een moment heerlijk voor jezelf!

Post a comment


U mocht de volgende HTML tags gebruiken: <a><br><strong><b><em><i><blockquote><pre><code><ul><ol><li><del>


CAPTCHA Image
Reload Image

Ontwikkeld door Slimbytes.nl