Cursussen en Workshops


Jul, 30th

Sharonna Yoga

Geschreven door Sharonna met 21 commentaren

Het seizoen Sharonna Yoga loopt van september t/m juni. Ik verzorgd 3 avonden in de week yogalessen. Daarnaast organiseer ik verschillende workshop Meditatie, Yoga & Klankschalen ontspanningen. Sjamanistische Reizen. Reiki en Massagecursussen. Thuis (of aan huis) geef ik massage en reiki behandelingen.

De zomer spendeer ik het liefst in Thailand of India om me weer helemaal opteladen, te reflecteren, bij te scholen, te laten inspireren en te genieten. Ik laat me dan heerlijk veel masseren, bezoek kloosters voor stilte retreats, ontmoet interessante mensen en leer nieuwe dingen bij bijzondere leraren en healers.

Deze zomer heb ik met mijn auto door het prachtige Frankrijk getourd en was ik o.a. bij het Terra Nova centrum van Robert Bridgeman voor de nodige inspiratie.  

Het yoga seizoen bestaat uit 3 blokken van elk 11 lessen voor €128,75. Bij elke eerste week van een nieuw blok zijn er gratis proeflessen; week 38, week 1 en week 13. Anders is een proefles is €10 en een losse les kost €12,50.

De schuifdeuren van de zaal kunnen open omgenoeg ruimte te creeeren en er zijn ventilatie en luchtzuiveraars aanwezig.

Mijn lessen zijn afwisselend en goed voor het herstel en behoud van het fysieke, mentale, emotionele en spirituele balans van je lichaam. Veel aandacht voor de ademhaling. Asana's, pranayama, mantra, meditatie, visualisatie en diepe ontspanning. Goed om bijv. van je rugklachten of hyperventilatie af te komen, zeer bevordelijk voor de nachtrust en ontspanning in het algemeen. Ik kan je helpen bewuster en meer ontspannen te bewegen, je geest te kalmeren, je energie te sturen en je lichaam te laten doorstromen.

Ik kijk er naar uit jullie allemaal (weer) te mogen zien en ontvangen voor ontspannende, helende en inspirerende sessies!heart

Geef je hier op voor een proefles.

21 commentaren

 1. Corine Bouma Says:
  January 11, 2015 at 05:17pm

  Sinds vorig jaar september volg ik yogalessen bij Sharonna. Nooit geweten dat het me zoveel rust, ontspanning en energie geeft. Sharonna geeft afwisselende lessen dus het wordt niet saai. In het begin dacht ik dat 1,5 uur yoga te veel zou zijn, maar voordat je het weet is de les voorbij. Heerlijke wierook voordat de les begint en heerlijke thee na de les. Ik ben dus zeer tevreden met Sharonna als lerares van yoga.
  Echt top!
 2. Scarlett van der Heijden Says:
  January 12, 2015 at 08:28pm

  Ik ben net begonnen met het volgen van yoga lessen, wat een heerlijke ervaring, voel mij 1,5 uur lekker relaxed, zo rustgevend maar ook bezig met je lichaam, spieren en ademhaling. Sharonna brengt je even in een andere wereld zonder drukte! Een echte aanrader!
 3. EdC Says:
  January 14, 2015 at 10:06pm

  Met veel plezier volg ik voor het derde jaar de yogalessen van Sharonna. Het is elke week weer een ontspannen avond met gevarieerde oefeningen. De ene week een zittende les, en de andere week een staande les. Aan het einde van de les ontspanning en een afsluiting met een kopje thee. Sharonna geeft in een rustige en fijne sfeer de lessen en is dan ook een aanrader voor een ieder die door inspanning een relaxte avond wil hebben.
 4. Tessa Says:
  January 15, 2015 at 10:06pm

  Sinds vorig jaar januari volg ik weer yoga bij Sharonna en een aantal jaar geleden heb ik ook een tijd yoga bij Sharonna gevolgd. Ik ben iedere dinsdag weer blij als ik naar yoga mag. Sharonna heeft een heel ontspannen manier van yoga geven en de lessen zijn heel afwisselend. Altijd een kopje thee als afsluiting om nog even na te praten.

Post a comment


U mocht de volgende HTML tags gebruiken: <a><br><strong><b><em><i><blockquote><pre><code><ul><ol><li><del>


CAPTCHA Image
Reload Image

Ontwikkeld door Slimbytes.nl