Cursussen en Workshops


Jul, 30th

Sharonna Yoga

Geschreven door Sharonna met 21 commentaren

Het seizoen Sharonna Yoga loopt van september t/m juni. Ik verzorgd 3 avonden in de week yogalessen. Daarnaast organiseer ik verschillende workshop Meditatie, Yoga & Klankschalen ontspanningen. Sjamanistische Reizen. Reiki en Massagecursussen. Thuis (of aan huis) geef ik massage en reiki behandelingen.

De zomer spendeer ik het liefst in Thailand of India om me weer helemaal opteladen, te reflecteren, bij te scholen, te laten inspireren en te genieten. Ik laat me dan heerlijk veel masseren, bezoek kloosters voor stilte retreats, ontmoet interessante mensen en leer nieuwe dingen bij bijzondere leraren en healers.

Deze zomer heb ik met mijn auto door het prachtige Frankrijk getourd en was ik o.a. bij het Terra Nova centrum van Robert Bridgeman voor de nodige inspiratie.  

Het yoga seizoen bestaat uit 3 blokken van elk 11 lessen voor €128,75. Bij elke eerste week van een nieuw blok zijn er gratis proeflessen; week 38, week 1 en week 13. Anders is een proefles is €10 en een losse les kost €12,50.

De schuifdeuren van de zaal kunnen open omgenoeg ruimte te creeeren en er zijn ventilatie en luchtzuiveraars aanwezig.

Mijn lessen zijn afwisselend en goed voor het herstel en behoud van het fysieke, mentale, emotionele en spirituele balans van je lichaam. Veel aandacht voor de ademhaling. Asana's, pranayama, mantra, meditatie, visualisatie en diepe ontspanning. Goed om bijv. van je rugklachten of hyperventilatie af te komen, zeer bevordelijk voor de nachtrust en ontspanning in het algemeen. Ik kan je helpen bewuster en meer ontspannen te bewegen, je geest te kalmeren, je energie te sturen en je lichaam te laten doorstromen.

Ik kijk er naar uit jullie allemaal (weer) te mogen zien en ontvangen voor ontspannende, helende en inspirerende sessies!heart

Geef je hier op voor een proefles.

21 commentaren

 1. Els Pereira Says:
  January 18, 2015 at 07:04pm

  In januari 2014 ben ik bij Sharonna begonnen met yoga. Mijn voornemen om tijd voor mezelf te nemen en te ontspannen, is meer dan uitgekomen. Ik ben erg tevreden over Sharonna's lessen: de afwisseling, persoonlijke aandacht, haar professionaliteit, rust en vriendelijkheid. Door de lessen kan ik me beter ontspannen. Het rustgevende gevoel na de les zorgt er wekelijks voor dat ik die nacht zeer goed slaap.
  Ik kijk elke week uit naar de les en baal er van als het vakantie is en er geen les is!
 2. Vera Says:
  April 16, 2015 at 09:54pm

  Na lang gezocht te hebben naar een goede Yoga school, ben ik heel blij dat ik sinds kort bij Sharonna de Yogalessen volg. Het zijn heerlijk ontspannen lessen, die op professionele wijze worden gegeven en met hier en daar een sprankje humor,goed zijn voor mijn lichaam en geest.
  Samen met de professionele massages denk ik, dat ik een heel goed adres heb gevonden!
 3. ineke kuijpers Says:
  June 22, 2016 at 07:39pm

  Lieve Sharonna

  Bedankt voor al die fijne lessen en ik kom graag weer in het nieuwe seizoen!
  Heel veel plezier in je vakantie en met je vrijwilligers werk.
  Toppie hoor.Tot in September.
  Liefs Ineke
 4. Marianne Says:
  June 23, 2016 at 06:47pm

  Sinds september 2015 volg ik yogalessen bij Sharonna en dat is heerlijk ontspannen en rustgevend. De sfeer is prettig en iedereen doet de oefeningen op eigen niveau. Na de ontspanning altijd een kopje thee, een heerlijk avondje.

Post a comment


U mocht de volgende HTML tags gebruiken: <a><br><strong><b><em><i><blockquote><pre><code><ul><ol><li><del>


CAPTCHA Image
Reload Image

Ontwikkeld door Slimbytes.nl