Cursussen en Workshops


Jul, 30th

Sharonna Yoga

Geschreven door Sharonna met 21 commentaren

Het seizoen Sharonna Yoga loopt van september t/m juni. Ik verzorgd 3 avonden in de week yogalessen. Daarnaast organiseer ik verschillende workshop Meditatie, Yoga & Klankschalen ontspanningen. Sjamanistische Reizen. Reiki en Massagecursussen. Thuis (of aan huis) geef ik massage en reiki behandelingen.

De zomer spendeer ik het liefst in Thailand of India om me weer helemaal opteladen, te reflecteren, bij te scholen, te laten inspireren en te genieten. Ik laat me dan heerlijk veel masseren, bezoek kloosters voor stilte retreats, ontmoet interessante mensen en leer nieuwe dingen bij bijzondere leraren en healers.

Deze zomer heb ik met mijn auto door het prachtige Frankrijk getourd en was ik o.a. bij het Terra Nova centrum van Robert Bridgeman voor de nodige inspiratie.  

Het yoga seizoen bestaat uit 3 blokken van elk 11 lessen voor €128,75. Bij elke eerste week van een nieuw blok zijn er gratis proeflessen; week 38, week 1 en week 13. Anders is een proefles is €10 en een losse les kost €12,50.

De schuifdeuren van de zaal kunnen open omgenoeg ruimte te creeeren en er zijn ventilatie en luchtzuiveraars aanwezig.

Mijn lessen zijn afwisselend en goed voor het herstel en behoud van het fysieke, mentale, emotionele en spirituele balans van je lichaam. Veel aandacht voor de ademhaling. Asana's, pranayama, mantra, meditatie, visualisatie en diepe ontspanning. Goed om bijv. van je rugklachten of hyperventilatie af te komen, zeer bevordelijk voor de nachtrust en ontspanning in het algemeen. Ik kan je helpen bewuster en meer ontspannen te bewegen, je geest te kalmeren, je energie te sturen en je lichaam te laten doorstromen.

Ik kijk er naar uit jullie allemaal (weer) te mogen zien en ontvangen voor ontspannende, helende en inspirerende sessies!heart

Geef je hier op voor een proefles.

21 commentaren

  1. André Says:
    June 24, 2016 at 03:09pm

    Hallo lieve Sharonna,
    Ik wil je bedanken voor de heerlijk massages die ik van jouw het afgelopen seizoen heb mogen ontvangen. ik heb er van genoten en ze gaven mijn een heerlijke ontspanning. Verder heb ik genoten van de klankschalen en ontspanning ochtend die jij samen met Thomas verzorgde het afgelopen jaar. Ik zal je de komende tijd missen en kijk alvast uit naar het volgende seizoen. Geniet van je wel verdiende vakantie
    Gr. André

Post a comment


U mocht de volgende HTML tags gebruiken: <a><br><strong><b><em><i><blockquote><pre><code><ul><ol><li><del>


CAPTCHA Image
Reload Image

Ontwikkeld door Slimbytes.nl