Sharonna Yoga, Massage, Reiki, Klankschalen en Mantra In Hoofddorp & Nieuw Vennep

Hallo mijn naam is Sharonna en ik ben docente lichamelijke opvoeding, yogalerares, masseuse en reikimaster. Ik heb verschillende opleidingen in yoga, meditatie en massage in Nederland, Thailand, India en Nepal gevolgd. Ik geef lessen in Hoofddorp en masseer vrijwillig in het Adamashuis in Nieuw Vennep.

Ik kom uit een gescheiden gezin en groeide op bij mijn moeder. Mijn moeder had een bipolaire stoornis. In mijn jeugd kende ik weinig rust, ritme, reinheid of regelmaat. Op mijn 16e verliet ik het huis. De chaos die ik kende nam ik mee. Als hooggevoelig persoon had ik nog heel veel te leren.

Op mijn 20e begon ik met reizen. De eerste reis ging naar Israel waar mijn moeder is geboren. Ik kreeg toen flink de smaak te pakken en sindsdien heb ik vele en lange reizen gemaakt naar het Midden Oosten, Verre Oosten en Centraal America. Vooral Azie trekt mij enorm.

In meditatie en yoga vind ik rust. Reiki en massages stellen mij in staat om het contact met mijn lichaam te behouden en versterken.

Ik ben heel dankbaar dat ik na mijn eigen lange zoektocht nu zoveel andere mensen mag helpen en inspireren hun eigen rust en kracht te hervinden!

Bij mij kun je terecht voor Yogalessen, Massages, Reiki cursussen, Klankschalen ontspanning en Mantra zingen.

heart

 
Ontwikkeld door Slimbytes.nl